Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال بازی تاج و تخت (Game of Thrones) که بر اساس مجموعه کتاب‌های پرطرفدار و پرفروش جرج آر آر مارتین ساخته شده بود یکی از بهترین سریال‌های شبکه اچ بی اًو کل تاریخ تلویزیون بود. این سریال پس از ۸ فصل به پایان رسیده و با فضای فانتزی، آشوب‌های سیاسی، صحنه‌های نبرد حماسی و بازیگران دوست داشتنی اش سال‌ها مخاطبان را مجذوب خود ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه قصد داریم ۱۰ فیلم سینمایی برای کسانی که به فیلم‌های سینمایی دارای حال و هوای سریال بازی تاج و تخت علاقه دارند معرفی کنیم.

۱-The King

فیلم The King ساخته نتفلیکس که سال گذشته منتشر شد در مورد شاه جوان هنری پنجم (تیموتی شالامه) است که بعد از مرگ پدرش تاج و تخت را بدست می‌آورد و سپس باید با موضوعاتی مانند جنگ، خیانت و کشمکش‌های سیاسی روبرو شود. این فیلم دارای فضای قرون وسطایی بر اساس چندین نمایشنامه از اثر «هنریاد» نوشته ویلیام شکسپیر ساخته شده است. اگر چه سریال بازی تاج و تخت از لحاظ تکنیکی در فضای داستانی هفت قلمرو وستروس می‌گذشت، اما فضای سریال و درگیری‌های سیاسی مربوط به خاندان‌های حاکم بسیار شبیه حال و هوای فیلم The King است.

 

۲- A Knight’s Tale

در فیلم A Knight’s Tale ساخته برایان هلگلند در سال ۲۰۰۱، هیث لجر بزرگ و دوست داشتنی نقش یک ملازم شوالیه به نام ویلیام تاچر را بازی می‌کند که لباس شوالیه‌ای به تن کرده و شروع به رقابت و بردن تورنمنت‌های مختلف می‌کند. این فیلم حال و هوایی ملایم‌تر از بازی تاج و تخت دارد و فیلمی است که طرفداران شخصیت بامزه تیریون لنیستر از آن لذت خواهند برد؛ و همانند سریال محبوب اچ بی او، این فیلم نیز عناصر قرون وسطایی مختلفی دارد مانند مبارزه با نیزه، جادو و البته شوالیه.

 

۳- Monty Python and the Holy Grail

اگر به لحظاتی دور بودن از تنش، درام و خشونت بازی تاج و تخت نیاز دارید، اما می‌خواهید همچنان در یک فضای قرون وسطایی غرق باشید سراغ Monty Python and the Holy Grail بروید. این کمدی بریتانیایی که در سال ۱۹۷۵ ساخته شد پیچشی بسیار تاریک از حال و هوای قرون وسطا را به تصویر می‌کشد. این فیلم داستان شاه آرتور و شوالیه‌های میز گرد را روایت می‌کند که به دنبال جام مقدس هستند که در این مسیر با موانع بسیار جالبی روبرو می‌شوند.

 

۴- Excalibur

فیلم Excalibur با بازی لیام نیسن، هلن میرن، نایجل تری و پاتریک استیوارت در سال ۱۹۸۱ ساخته شد. این فیلم داستان افسانه شاهزاده آرتور، میز گرد و شمشیر مشهور اکسکالیبور را روایت می‌کند. فیلم Excalibur حاوی سکانس‌های مبارزه بسیار جذاب و روابط عاشقانه مخفی بوده و از بازیگران بسیار بااستعدادی سود می‌برد که بیش از پیش آن را شبیه سریال بازی تاج و تخت می‌سازد.

 

۵- Kingdom of Heaven

فیلم Kingdom of Heaven ساخته ریدلی اسکات در سال ۲۰۰۵ یک درام تاریخی با بازی اورلاندو بلوم، اوا گرین، لیام نیسن و مارتون کوکاس است. همچنین بازیگر دیگری در این فیلم بازی می‌کند که برای طرفداران سریال بازی تاج و تخت بسیار آشناست: ایان گلن که در این سریال نقش جوراه مورمونت را بازی می‌کرد. در این فیلم اورلاندو بلوم نقش بالیان را بازی می‌کند، یک آهنگر معمولی که بعد از مرگ همسرش به عنوان یک جنگجوی صلیبی همراه پدرش به اورشلیم رفته و خیلی زود نقشی کلیدی در جنگ‌های صلیبی بین مسلمانان و مسیحیان می‌یابد. تم‌های مذهبی این فیلم شبیه بازی تاج و تخت بوده و از باور‌های شخصیت‌ها به خدایان قدیم و جدید برای ایجاد فضا‌های داستانی مختلف استفاده می‌کند.

 

۶- Lord of the Rings

همانند بازی تاج و تخت، سه گانه Lord of the Rings بر اساس یک سری رمان فانتزی پرفروش ساخته شده است. جی آر آر تولکین در مجموعه کتاب‌های خود یک دنیای کامل پر از شخصیت‌های منحصربفرد، مخلوقات فانتزی و روایات پیچیده را خلق کرد. فیلم‌های ارباب حلقه‌ها که داستان آن‌ها در مرکز زمین رخ می‌دهد داستان یک هابیت به نام فرودو بگینز و یاران اوست که سعی در نابودی حلقه دارد.

 

۷- Dragonslayer

فیلم Dragonslayer که در سال ۱۹۸۱ توسط متیو رابینز ساخته شد فیلمی است که به خاطر جایگاه کالت کلاسیک، شخصیت‌های خارق العاده و اژدهایان جذاب باید در فهرست تماشای طرفداران سریال بازی تاج و تخت قرار داشته باشد. این فیلم داستان شاگرد یک پیشگو به نام گالن را روایت می‌کند که می‌خواهد با اژد‌هایی روبرو شود که سرزمین اورلاند را در وحشت فرو برده است. جرج آر آر مارتین نام این فیلم را در فهرست فیلم‌های فانتزی محبوب خود قرار داده که همین موضوع تماشای آن را جذاب‌تر می‌سازد.

 

۸- The Princess Bride

فیلم The Princess Bride ساخته راب راینر در سال ۱۹۸۷ بر اساس رمانی به همین نام نوشته ویلیام گلدمن ساخته شده و یکی از فیلم‌های محبوب طرفداران ژانر فانتزی است. داستان فیلم در مورد یک کارگر مزرعه جوان و خوش قیافه به نام وسلی است که با گروهی از همراهانش برای پیدا کردن عشقش، شاهزاده باترکاپ، به سفری ماجراجویانه می‌رود. بسیار شبیه سریال بازی تاج و تخت، فیلم The Princess Bride به خاطر بازیگران بااستعدادش- کری الوس، رابین رایت، مندی پاتیکین، آندره غول و والاس شان، شناخته می‌شود.

 

۹- Troy

درام جنگی Troy که در سال ۲۰۰۴ توسط ولفگانگ پترسن ساخته شد یک گزینه بی نقص برای طرفداران بازی تاج و تخت است که از فضایی تاریخی و سکانس‌های نبرد باشکوه برخوردار است. این فیلم با بازی برد پیت، اریک بانا، اورلاندو بلوم، برندن گلیسون، برایان کاکس و شان بین (بازیگر سریال بازی تاج و تخت) داستان نبرد بین قلمرو‌های باستانی تروی و اسپارت را روایت می‌کند. فیلم Troy بر اساس شعر حماسی ایلیاد نوشته هومر ساخته شده و پر از نبرد‌های سیاسی و فیزیکی، درام‌های خانوادگی و روابط عاشقانه است. نکته جالب‌تر این که سناریو این فیلم توسط دیوید بنیاف ساخته شده که یکی از شورانر‌های سریال بازی تاج و تخت بود.

 

۱۰- Stardust

فیلم Stardust با بازی سینا میلر، چارلی کاکس، کلر دینس، میشل فایفر، ریکی گراویس و رابرت دنیرو ب روایت یان مک کلین یک داستان عاشقانه ماجراجویانه است که بر اساس یک رمان گرافیکی از نیل گایمن در سال ۲۰۰۷ ساخته شد. در این فیلم، مردی جوان سفری ماجراجویانه را برای جمع آوری یک ستاره سقوط کرده برای تقدیم کردن به عشقش آغاز می‌کند. به جای این موضوع، اما او با خطر‌های بسیار و شخصیت‌های عجیب و غریب و فانتزی روبرو می‌شود. بدنبال آن ماجراجویی عاشقانه، نبرد‌هایی برای کسب قدرت و موجوداتی افسانه‌ای که بسیار شبیه فضای بازی تاج و تخت است در برابر او قرار می‌گیرند.

منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سریال بازی تاج و تخت فیلم سینمایی فانتزی فیلم های برتر سبک زندگی پارسی خبر سریال بازی تاج و تخت ساخته شده شخصیت ها ساخته شد بر اساس فیلم The

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • برادران وارنر موفق‌ترین استودیوی سال/فروش قابل توجه۲ فیلم فانتزی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • عصبانیت طرفداران منچستریونایتد از اظهارات تن هاخ: فصل بعد هم خبری از قهرمانی نخواهد بود!
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • ترکیب ملوان برای شکست دادن سایپا در حذفی
  • پرسپولیسی‌ها سکو را با اراکی‌ها شریک شدند